Home / recreatieve scootmobieltochten van start

recreatieve scootmobieltochten van start

Enthousiaste vrijwilligers hebben een mooie tocht uitgezet van 20-25 km. De vrijwilligers zijn allen gecertificeerd verkeersregelaar. Halverwege zal een koffie/thee-stop worden gehouden op een geschikte locatie.  

Iedere scootmobielrijder is van harte welkom om deel te nemen aan deze tocht. Eigen bijdrage, voor koffie en organisatie, is 5 euro p.p. Opgave is wel verplicht. Dit kan tot maandag 17 april bij Landstede Welzijn Dalfsen, tel.: 088-8508800 of email: welzijndalfsen@landstede.nl

U dient bij opgave ook een telefoonnummer van een contactpersoon door te geven.  De overige data voor de maandelijkse tochten, die vanuit Dalfsen worden georganiseerd zijn woensdag 17 mei, 21 juni, 19 juli, 16 augustus en 20 september.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.