Home / reconstructie varsen van start

reconstructie varsen van start

De Erve Vedders, welke volledig was verpauperd en met onderstallen ten prooi was gevallen aan rotting en verval werd tot voor kort bewoond door de antikraakbeweging. PB Varsen ziet op dit centrale punt graag een brink met zitbankjes verrijzen, een soort openbare ontmoetingsruimte, waar buurtbewoners en toeristen aangenaam kunnen verpozen.

Zeker is dat op deze centrale plek een vleermuizenhotel komt. De beschermde dwergvleermuis heeft tot na het kraamseizoen, dat duurt tot half mei de tijd om elders behuizing te vinden. Na half mei valt ook het tweede gedeelte van Erve Vedders, waar de vliegende insecteneters huizen, ten prooi aan de sloopkogel.

Lees ook

Start herinrichting voorplein gemeentehuis Dalfsen

DALFSEN – NTP B.V. is met de ondertekening van de bouwteamovereenkomst officieel de aannemer die …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.