Home / quinty van der horst naar sercodak dalfsen

quinty van der horst naar sercodak dalfsen

Adri van Leeuwen, bestuurslid Stichting Tophandbal Dalfsen: “Quinty is een speelster die de afgelopen jaren goed is opgeleid in Amsterdam, maar daar in de luwte achter topspeelsters als Michelle Goos en Rachel Piekhaar nooit de kans heeft gekregen om zich ook in het eerste team verder te ontwikkelen. Wij vinden haar een hoekspeelster met goede ontwikkelmogelijkheden en halen haar graag naar Dalfsen.”

Quinty van der Horst is begonnen bij handbalvereniging VTC, heeft in de jeugd en het tweede seniorenteam van Succes Schoonmaak VOC gespeeld en maakt de laatste maanden verdienstelijk haar minuten in het eerste team. Zij gaat met ingang van volgend seizoen in Dalfsen wonen om zich optimaal te richten op het verder ontwikkelen van haar handbalcapaciteiten.

Lees ook

‘Op het geniale af’ van Benedict Wells

Het Boek van de Week Francis Dean woont met zijn moeder in een trailerpark in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.