Home / provinciale agrarische excursie vrouwen van nu dalfsen

provinciale agrarische excursie vrouwen van nu dalfsen

Ieder jaar organiseert een andere afdeling in de provincie deze dagen, met als doel kennis te maken met andere delen van de provincie.

Per  dag zijn er 200 dames aanwezig, afkomstig vanuit de gehele provincie Overijssel en allemaal lid van Vrouwen van Nu. De dames worden verdeeld in vier groepen en gaan per bus naar de verschillende locaties. Per dagdeel worden twee bedrijven bezocht. Locaties zijn: Tuinderij van Ernie van der Kolk, Natuurboerderij De Lindenhoeve, Foreco en Heileuver.

Het programma ziet er als volgt uit: vanaf 8.30 uur ontvangst met koffie en krentenwegge bij Het Roode Hert.9.00 uur: opening en aansluitend vertrek naar de verschillende locaties, 12.15 uur: lunch bij Het Rode Hert, 13.15 uur: vertrek voor het Tweede deel van de excursie, 16.00 uur: afsluiting met koffie of thee. 

Lees ook

Oud papier ABSD

DALFSEN – Op 30 september en op vrijdag 1 oktober haalt de ABSD weer oud …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.