Home / praktisch verkeersexamen in ommen

praktisch verkeersexamen in ommen

Nog altijd zorgt het verkeer voor teveel jonge verkeersslachtoffers. VVN afdeling Ommen werkt er daarom hard aan om zoveel mogelijk kinderen te laten deelnemen aan het VVN praktisch Verkeersexamen. Kinderen die eerder geslaagd zijn voor het schriftelijk Verkeersexamen, kunnen nu in praktijk laten zien wat ze hebben geleerd.

De route van het VVN praktisch Verkeersexamen is zorgvuldig uitgezet door Ommen en komt overeen met de dagelijkse werkelijkheid. Tijdens deze route letten diverse controleposten op onder andere het stoppen voor verkeerslichten, het verlenen van voorrang en het aangeven van richting.

Leerlingen mogen alleen aan het VVN praktisch Verkeersexamen deelnemen op een fiets die aan alle wettelijke eisen voldoet. Om ervoor te zorgen dat alle leerlingen over een veilige fiets beschikken, is er voorafgaand aan het VVN praktisch Verkeersexamen een fietskeuring.

Lees ook

Huidig Bökkers stopt definitief; geen afscheidstournee

REGIO – De Sallandse rockband Bökkers legt definitief het bijltje erbij neer. Er komt dus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.