Home / poppentheater jacobus wieman in de stoomfabriek

poppentheater jacobus wieman in de stoomfabriek

Koos ontdekt dat alles in de koffer door elkaar zit en dat er ook het een en ander ontbreekt. Alle peuters en kleuters die naar het theater zijn gekomen leven hartstochtelijk mee met de zusjes Groen en alle andere figuren die het verhaal kleur geven. Er wordt gezongen en meegespeeld en het is Wieman wel toevertrouwd om zijn peuter- en kleuterpubliek met rode koontjes en vrolijke gezichten na afloop naar huis te laten gaan, waar ze dan hun belevenissen nog eens in geuren én kleuren aan de thuisblijvers kunnen navertellen!

Koos Wieman is volledig de ziel van al zijn producties. Hij maakt de poppen, bemoeit zich met de muziek, knutselt het decor in elkaar en bedenkt het hele verhaal. Maar de voorstelling begint pas te leven als zijn publiek er is, het publiek op wie zijn poppen kunnen reageren en dat- op zijn beurt- weer betrokken raakt bij de figuren op het toneel. Juist dan komt het improvisatietalent van de poppenspeler volledig tot zijn recht.

De voorstelling begint om 15.00 uur.

Lees ook

Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 11 december een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.