Home / paasvuur vilsteren brandt op eerste paasdag

paasvuur vilsteren brandt op eerste paasdag

De leden van Scouting Vilsteren zullen om 20.30 uur voor de kerk fakkels aansteken aan de Paaskaars uit de St. Willibrorduskerk. Voor het kerkgebouw kunnen lampionnen gekocht worden. Vervolgens zullen de welpen van Scouting Vilsteren, gevolgd door alle belangstellenden, in een fakkel-  en lampionnen optocht op weg gaan naar de paasbult.

Na een kort openingswoord zal de paasbult worden ontstoken. Onder het genot van een hapje en drankje kan men zich vervolgens heerlijk warmen aan het vuur.

Het paasvuur is zoals altijd gratis te bezoeken. Wel zou het fijn zijn als er een vrijwillige bijdrage gedaan wordt in de melkbus bij de toegang tot het Paasvuur. Hiermee draagt u bij aan de verdere opbouw van de spaargeld dat ingezet zal worden voor onder andere het behoud en  onderhoud van het parochiehuis van het dorp.

www.acv.nl 

Lees ook

TENAX is hoofdsponsor voor ambitieus FC Ommen

OMMEN – FC Ommen heeft op 1 mei haar hoofdsponsor gepresenteerd. TENAX tekent met ingang …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.