paasvuur vilsteren brandt op eerste paasdag

  De leden van Scouting Vilsteren zullen om 20.30 uur voor de kerk fakkels aansteken aan de Paaskaars uit de St. Willibrorduskerk. Voor het kerkgebouw kunnen lampionnen gekocht worden. Vervolgens zullen de welpen van Scouting Vilsteren, gevolgd door alle belangstellenden, in een fakkel-  en lampionnen optocht op weg gaan naar de paasbult.

  Na een kort openingswoord zal de paasbult worden ontstoken. Onder het genot van een hapje en drankje kan men zich vervolgens heerlijk warmen aan het vuur.

  Het paasvuur is zoals altijd gratis te bezoeken. Wel zou het fijn zijn als er een vrijwillige bijdrage gedaan wordt in de melkbus bij de toegang tot het Paasvuur. Hiermee draagt u bij aan de verdere opbouw van de spaargeld dat ingezet zal worden voor onder andere het behoud en  onderhoud van het parochiehuis van het dorp.

  www.acv.nl 

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.