Home / paasvuur gaat branden in ankum

paasvuur gaat branden in ankum

De paasbult in Ankum begint al flink te groeien. Er zijn inmiddels twee brengdagen voor snoeihout geweest en er volgen er nog één, op zaterdag 15 april tussen 10.00 en 15.00 uur. Er mag alleen snoeihout mag worden gebracht. Ander materiaal en/of boomwortels worden geweigerd. Het snoeihout kan gratis worden afgeleverd. Wel wordt een bijdrage gevraag voor een goed doel.

Dit keer is gekozen voor de KWF SamenLoop voor Hoop Dalfsen. SamenLoop voor Hoop is 24 uur wandelen voor kankeronderzoek. Onder het motto leven, meeleven en doorleven wordt tijdens deze estafette een vuist gemaakt tegen kanker. De SamenLoop start op 22 september om 16.00 uur en duurt tot 23 september 16.00 uur. De opbrengst van de SamenLoop wordt besteed aan kankeronderzoek. 

Lees ook

Zoekplaatje van de week

Een marktkoopman demonstreert, zo te zien aan de vieze plekken op zijn blouse, een vlekverwijderaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.