ozc struikelt over be quick 28

  De Zwolse wapendragers hebben alleen theoretisch een kans, maar geen sterveling die hier een stuiver op in durft te zetten. Een van de twee vragen die overblijven is: welke twee ploegen (nummer 11 en 12 van de eindrangschikking) de ongewisse promotie/degradatietombola in moeten. Een ongewis avontuur waar enkel wat te verliezen valt, namelijk het predicaat van tweedeklasser. Hiervoor komen nog een aantal ploegen in aanmerking. Waaronder OZC.

  De equipe van trainer Pascal Weteringe ging in Zwolle op bezoek bij Be Quick ’28. De thuisclub verkeert in hetzelfde schuitje als de bezoekers uit Ommen. Een ongewenste verlenging van de reguliere competitie ligt op de loer.

  Nog maar vier wedstrijden terug hadden de Zwolse beleidmakers er geen vertrouwen meer in. Trainer Wilfred Westerhuis werd bedankt voor bewezen diensten en de reddingsoperatie werd in handen gelegd van Rudi Fillet en Jan Locht. Onder dit duo werd geen wedstrijd meer verloren. Ook tegen OZC leken de blauwvingers beter van het dreigende gevaar doordrongen en meer bij de les dan de bezoekers uit Ommen. Na een doelpuntloos eerste bedrijf werd het verschil gemaakt na de thee. Nadat Emiel Brinkhuis de score had geopend, werd deze naar 3-0 getild door Jeffrey van der Vlist en Sander Fillet. In de resterende twintig minuten waren de geelhemden niet bij machte om iets terug te doen. 

  Rechterrijtje 2H: IJVV 23-30, Den Ham 23-29, Be Quick ’28 23-28, WVF 23-25 (-7), OZC 23-25 (-11), Hellendoorn 23-25 (-13), ZAC 23-16 en Quick ’20 23-3.  

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.