Home / ozc redt het niet in kampen

ozc redt het niet in kampen

De ploeg van trainer Pascal Weteringe blijft door deze nederlaag in de gevarenzone van 2H. De eerste helft werd afgesloten met 1-0, door een doelpunt van Raymon Beuling. Na de thee zette Martijn Barneveld zo halverwege het tweede bedrijf op rozen. Rik Jan de Groot bracht de bezoekers een minuutje of tien voor tijd weer in de wedstrijd, maar verder lieten ‘de poelaenten’ het niet komen.

“Op basis van de eerste helft een terechte overwinning”, vond Weteringe. “Na een reeks van corners tegen valt de 1-0, vanuit zo’n hoekschop. Na rust komt de partij meer in evenwicht, maar alweer na een corner tegen valt het volgende tegendoelpunt. Na de 2-0 spelen we een op een en proberen meer druk te zetten. De goal van ons valt te echter te laat. Jammer, want er ging bij hun ook nog eentje af met twee keer geel. Ik wanhoop zeker niet, want we hebben de top vier gehad nu en zijn tegen de topploegen niet van het veld geblazen. We kwamen in die duels net iets te kort. Nu is het zaak om punten te pakken. Zaterdag de derby tegen ASC ’62. Ik weet dat er ook veel volk uit Dalfsen komt kijken en heb erg veel zin in deze derby.”  

Rechterrijtje 2H:
WVF 20-25
Den Ham 20-23
OZC 20-21 (-11)
Be Quick ’28 20-21 (-14)
Hellendoorn 20-20
ZAC 20-15
Quick ’20 20-3

Lees ook

Autovrij maken Vechtkade zorgt voor weerstand bij plaatselijke ondernemers

  OMMEN – Het plan voor het volledig afsluiten en autovrij maken van de Vechtkade …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.