Home / oranjepop verhuist naar de voormars

oranjepop verhuist naar de voormars

Op zaterdag 22 april komen twee bandjes de nieuwe tent en locatie beproeven. De wereldact Fleetwood Mac wordt vertolkt door Rumors en Temporary Madness brengt een eerbetoon de nationale vaandeldragers van de rockmuziek, Golden Earring. Voorwaar geen kleintjes! Beide bands hebben in het circuit een naam hoog te houden.  

Rumors
Terug naar februari 1977, Fleetwood Mac brengt Rumours uit. Het album slaat in als een bom. Veertig jaar later is het wereldwijd nog steeds een van de bestverkochte albums. Met hits als Go your own way, Don’t stop, Dreams en You make loving fun. Bart Houtermans (zang), Marjon van de Ven (zang), John van Overdijk (zang/gitaar), Lambert Bongers (gitaar), Bart Billekens (toetsen), Marc van de Ven (bas) en Koen Fransen (drums) stoffen Rumours af.

De band speelt het album integraal, waarbij het de ziel van de nummers goed weet te vangen. De set wordt gecompleteerd met prijsnummers uit het overige, bloemrijke repertoire van Fleetwood Mac, zoals Sara, Oh Well, Rhiannon, Say you love me en Big Love. Kom en geniet van de onweerstaanbare sfeer en muziek van de jaren zeventig.

Temporary Madness
De band Temporary Madness heeft voor hun eerbetoon aan Golden Earring een oceaan aan materiaal om uit te putten. Golden Earring schreef en schrijft nog steeds geschiedenis en staat met afstand te boek als de beste Nederlandse rockband aller tijden, met een indrukwekkende lijst aan hits. Nog steeds timmert deze band stevig aan de weg! In hun ode aan deze memorabele rockband laat Temporary Madness bekende songs horen, zoals Radar Love, The Twillight Zone en When The Lady Smiles en daarnaast parels uit het verleden, zoals Just Like Vince Taylor, She Flies On Strange Wings en Avalanche of Love.

Temporary Madness neemt je mee op een rocktrip door de tijd. Geïnspireerd, energiek en met een flinke dosis aanstekelijk enthousiasme laat Temporary Madness zien dat ze hun naam meer dan waard zijn en in staat zijn tot het brengen van een waardig eerbetoon aan de rockgoden der lage landen.  

Info
Informatie voor de agenda: zaterdag 22 april Rumors en Temporary Madness in de feesttent op de Voormars. Tent open 21.00 uur, aanvang een half uurtje later. Tickets acht euro in de voorverkoop of tien aan de kassa (mits niet uitverkocht). Voorverkoop bij restaurant Flater aan de Markt en café de Herberg aan het Kerkplein.  

Let op: vanaf dit jaar geen toegang meer na overdracht van de feestterreinkaartjes van de Oranjevereniging. Oranjepop wordt geïnitieerd door enkele lokale horecaondernemers.

Lees ook

Geen trainerswissel heren 1 en 2 bij ASC’62

DALFSEN – Het contract met Piet de Jong (37) lag al vast tot en met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.