openluchtbad in ommen gaat weer open

  Op de openingsdag zal de mascotte zijn/haar officiële naam horen. Bij mooi weer kan iedereen de mascotte al vast zien in de optocht op Koningsdag. Weet je een leuke naam? Laat het ons weten via Facebook!

  Tijdens de opening zullen er op het zwembad diverse activiteiten plaatsvinden zoals een springkussen, peddelboten, een suikerspin en nog veel meer. De entree is gratis en je kunt nog een abonnement voor de voorverkoop prijs aanschaffen. Vergeet niet een gelijkende foto mee te nemen!

  Nog nooit op het zwembad geweest? Dan is dit je kans! De vrijwilligers staan te popelen om jullie allemaal te ontmoeten.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.