nomineer uw favoriet voor de overijsselse vrijwilligersprijs 2017

    Tot 22 mei mogen alle inwoners van Overijssel hun eigen favoriete vrijwilliger en/of vrijwilligersorganisatie aanmelden voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs.

    Belangstellenden kunnen zowel mensen als organisaties uit Overijssel nomineren die zich met hart en ziel als vrijwilliger(s) inzetten en daarmee een voorbeeld zijn voor anderen. Zij kunnen actief zijn voor jongeren, vrouwen, allochtonen of senioren; in de sport, de cultuur, de zorg, het milieu of in het landschap; in de kerk of de moskee; de buurt, de wijk of het dorp. Noem maar op, het kan allemaal. U kunt individuele vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in Overijssel nomineren via de website www.ovp2017.nl  

    Een deskundige jury beoordeelt alle nominaties en kiest de vrijwilliger en vrijwilligersorganisatie van het jaar. Maar ook ‘het publiek’ kiest een eigen winnaar. Daarom kunnen inwoners op de website www.ovp2017.nl vanaf juni een stem uitbrengen op de eigen favoriet uit de lijst van alle genomineerden.

    Voor zowel de individuele vrijwilligers als de vrijwilligersorganisaties zijn er prijzen ter waarde van € 1000, € 650 en € 350 beschikbaar. Voor de winnaars van de publieksprijs ligt € 500 klaar. De Overijsselse Vrijwilligersprijs is een initiatief van de Provincie Overijssel en wordt dit jaar voor de 18e keer uitgereikt.