Home / nieuwleusen krijgt outletstore in de tuin

nieuwleusen krijgt outletstore in de tuin

Het naderende mooie weer gaf de laatste impuls aan initiatiefneemster Angela Dijkman om deze shop in outdoor artikelen te starten. ‘Met de lente en de zomer voor de deur gaan mensen weer actief kijken hoe ze het buitenleven kunnen verlengen, daar spelen we met de winkel extra op in.’

Bekende outdoor merken
In de Tuin is woensdag tot en met vrijdag van 11 tot 6 geopend en op zaterdag van 10 tot 4 uur. De nieuwe winkel, schuin tegenover de Albert Heijn, brengt verschillende producten voor de tuin en het terras. Bekende outdoor merken RedFire, Sunred en BBGrill zullen in de nieuwe store te koop zijn.

Sfeervol terras
OutTrade wil klanten de kans geven te profiteren van scherp geprijsde outlet artikelen, die niet meer in het normale circuit kunnen worden opgenomen omdat de verpakking bijvoorbeeld ontbreekt. ‘Klanten kunnen in de winkel direct een sfeerbeeld creëren en zien meteen de werking van het product,’ aldus Angela Dijkman.

Tips en advies
De vier dagen per weeek geopende winkel is er ook om de klanten van extra informatie en sfeeradvies te voorzien. ‘De winkel moet een inspiratiebron zijn voor iedereen die aandacht aan de tuin wil schenken en we willen daar graag mee helpen,’.

Lees ook

FC Ommen stelt teleur in openingsduel tegen Avereest 

BALKBRUG – Waar FC Ommen een geslaagde bekercampagne achter de rug heeft met drie overwinningen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.