nieuwleusen jo17 1 grijpt kampioenschap

  Na een 0-1 achterstand werd het vlak voor rust gelijk: 1-1. Na de hervatting kwamen de Nieuwleusenaren op een 2-1 voorsprong maar Lemelerveld kwam weer op gelijke hoogte. In een spannende slotfase maakten de oranjehemden de winnende goal. Eindstand 3-2. Hiermee was het kampioenschap, de promotie naar de Hoofdklasse en het feest een feit.

  Op de foto staand v.l.n.r.: Arjan Visscher(leider), Edwin Lefers (leider), Gerrrel Jan Visscher, Roy Bollemaat, Machiel Pluim, Roy van Leussen, Stefan van Veen, Nathal van Polen, Stijn Hoekstra, Nils Heins, Kris Tinholt, Erik de Roo(sponsor Gebo Tours).
  Zittend v.l.n.r.: Peter van Polen (leider), Matthijs van de Belt, Leon de Raad, Merijn Kaal, Bas Beltman, Sander Lefers, Thom Kappert, Roan Spijker, Gert Gosseling (trainer/coach).

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.