Home / nieuwe hoofdsponsor voor handbalsters dalfsen

nieuwe hoofdsponsor voor handbalsters dalfsen

Adri van Leeuwen, bestuurslid Stichting Tophandbal Dalfsen: “Het is fantastisch dat deze belangrijke Dalfser onderneming ons de komende twee jaar financieel gaat ondersteunen. Morrenhof-Jansen Installatiebedrijven is een middelgroot installatiebedrijf met vestigingen in Dalfsen, Vriezenveen en Gramsbergen. Het bedrijf is maatschappelijk zeer betrokken bij de samenleving en vanuit die betrokkenheid is besloten tot een samenwerking met de Stichting Tophandbal Dalfsen.”

“We hebben de afgelopen weken een aantal hele prettige gesprekken met de directie gevoerd. De directieleden, Klaas en Erdy Jansen zijn Dalfsenaar in hart en nieren. Zij zijn trots op wat er in Dalfsen op handbalgebied is gerealiseerd en begrijpen als geen ander dat financiële steun nodig is om dit unieke handbalconcept te behouden.”

Krachten bundelen
Met ingang van 1 augustus 2017 wordt Morrenhof-Jansen installatiebedrijven de officiële nieuwe hoofdsponsor. “ Onbekenden van elkaar zijn we zeker niet; we sponsoren de handbal in Dalfsen al enige tijd. Zo was ons logo al te zien op de shirts. De positieve sfeer en de bestaande samenwerking bouwen we graag verder uit in de vorm van hoofdsponsor. We zijn trots op prestaties van het Dalfser handbalteam en dat moeten we behouden voor Dalfsen. Naast sponsoring gaan we ook samen kijken hoe we onze krachten en netwerken kunnen bundelen. Zo willen we graag in samenwerking met het bestuur en andere ondernemers de business club verder uitbouwen en ervoor zorgdragen dat we het relatienetwerk rond het handbalteam verstevigen,” zegt directeur Klaas Jansen.

Huidige sponsor
Eerder dit seizoen werd bekend gemaakt dat na 5 mooie jaren aan het hoofdsponsorschap van SERCO Dakspecialisten BV een einde zou komen. Dit bedrijf, met oud topsporter Patrick Grobbée aan het roer, heeft het in deze periode mede mogelijk gemaakt dat handbaltalenten hun droom in Dalfsen konden verwezenlijken. Het bedrijf blijft de club financieel ondersteunen, maar draagt het hoofdsponsorschap nu over aan Morrenhof-Jansen installatiebedrijven. De Stichting Tophandbal Dalfsen is Patrick Grobbée dankbaar voor de fantastische samenwerking en de mooie dingen die in Dalfsen tot stand zijn gebracht.

Lees ook

Expositie van Janny de Groot in de Mozaïek

LEMELERVELD – In kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld is momenteel een expositie te zien van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.