Home / nieuw bestuur christelijk basisonderwijs dalfsen ommen

nieuw bestuur christelijk basisonderwijs dalfsen ommen

De heer Wind heeft ervaring als directeur (bestuurder) in het middelbaar beroepsonderwijs en het primair onderwijs. De bestuurder uit Groningen volgt Wilma Dorleijn – van Dijken op, die tot haar pensionering in oktober 2017 als lid van het College van Bestuur van de Stichting zal fungeren.

De Stichting voor Christelijk Primair Onderwijs in het Vechtdal is per 1 januari ontstaan uit de fusie tussen de twee verenigingen voor Prot. Chr. Onderwijs in Dalfsen en Ommen. De kersverse Stichting vormt het bestuur van tien christelijke scholen in Ankum, Dalfsen, Emmen, Lemele, Lemelerveld, Ommen, Oudleusen, Stegeren en Witharen en telt 1325 leerlingen.

John Wind over zijn nieuwe job: “Tien scholen maken de organisatie sterker en de lijnen kunnen kort gehouden worden. Daarbij is de stichting veelkleurig in haar onderwijsaanbod met verschillende specialiteiten en onderwijsconcepten. Ouders hebben echt iets te kiezen”.
Het bestuurskantoor van de SCPO in het Vechtdal is gevestigd aan de Sandbergstraat 2a in Ommen.

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.