Home / mulert lentemiddag bij zonnebloem afd ommen

mulert lentemiddag bij zonnebloem afd ommen

Deze Mulert-Lentemiddag wordt gevuld met het gezelschapspelletjes en een optreden van een gelegenheidsduo ‘Naamloze Genootschap’, dat mooie luisterliedjes en gezellige meezingers ten gehore brengt. Er wordt koffie met koek geserveerd en natuurlijk ontbreken een hapje en een drankje niet.

Deze gezellige middag is van om 14.00 tot circa 16.00 uur in De Kern in de Bouwstraat te Ommen. De toegang is gratis.  U dient zich wel op te geven bij Katina Baanstra: tel. 06-40796670 of 0529-463794.

Lees ook

Yves Heskamp beoogde hoofdtrainer van FC Ommen

NIEUWLEUSEN/OMMEN – Komend seizoen is Yves Heskamp hoofdtrainer bij een voetbalclub in Ommen. Of hij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.