Home / live muziek in dalmsholte

live muziek in dalmsholte

De eerste band die s ‘avonds zal optreden is Livin Stone uit de omgeving van Vroomshoop, 5 ervaren podiumbeesten, waaronder één van de beste gitaristen uit de regio Wilco Lindeboom en onze eigen Ommer drumvirtuoos  René van der Pol. Zij spelen een mix van rock klassiekers.

Het huzarenstukje op deze avond zal worden verzorgd door CCR-Revival uit Assen!

“a Creedence Clearwater Revival/John Fogerty Experience”

De bandnaam verraadt meteen al duidelijk waar deze band hun inspiratie vandaan heeft gehaald. Dat is namelijk de eind jaren zestig / begin jaren zeventig enorm populaire Amerikaanse formatie Creedence Clearwater Revival.

De belangrijkste man van C.C.R. was John Fogerty en ook uit zijn solo materiaal wordt bij C.C.R.-Revival geput. Zanger Jan Knappert afkomstig uit Vroomshoop heeft enkele topmuzikanten om zich heen weten te vormen die samen met Jan en zijn bijzonder zangbereik, diverse nummers van CCR en natuurlijk van John Fogerty ten gehore en tot een absoluut hoogtepunt weet te brengen! Wie kent ze nou niet! Proud Mary, Bad moon rising, Fortunate son, Have you ever seen the rain, Suzie Q,, Down on the corner, I put a spell on you………………….!

Het geluid & licht wordt verzorgd door PPsound uit Ommen, Pascal Pasop staat bekend om zijn fijne afstemming van het geluid en dat zal deze avond zeker te horen zijn in de perfecte akoestiek van de zaal in Streekrestaurant de Vechtdalkok

Evenement: Live muziek in Dalmsholte
Data: zaterdag 8 april 2017
Aanvang: 20:00 uur
Entree: gratis
Locatie: Streekrestaurant de Vechtdalkok, Dalmsholterdijk 6a, 8146PG, Dalmsholte

Lees ook

Fietsroute langs ‘de mooiste kiekjes’

WIERDEN – Cultureel genieten en ontspannen fietsen, deze combinatie is in de hele maand augustus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.