live muziek in dalmsholte

  De eerste band die s ‘avonds zal optreden is Livin Stone uit de omgeving van Vroomshoop, 5 ervaren podiumbeesten, waaronder één van de beste gitaristen uit de regio Wilco Lindeboom en onze eigen Ommer drumvirtuoos  René van der Pol. Zij spelen een mix van rock klassiekers.

  Het huzarenstukje op deze avond zal worden verzorgd door CCR-Revival uit Assen!

  “a Creedence Clearwater Revival/John Fogerty Experience”

  De bandnaam verraadt meteen al duidelijk waar deze band hun inspiratie vandaan heeft gehaald. Dat is namelijk de eind jaren zestig / begin jaren zeventig enorm populaire Amerikaanse formatie Creedence Clearwater Revival.

  De belangrijkste man van C.C.R. was John Fogerty en ook uit zijn solo materiaal wordt bij C.C.R.-Revival geput. Zanger Jan Knappert afkomstig uit Vroomshoop heeft enkele topmuzikanten om zich heen weten te vormen die samen met Jan en zijn bijzonder zangbereik, diverse nummers van CCR en natuurlijk van John Fogerty ten gehore en tot een absoluut hoogtepunt weet te brengen! Wie kent ze nou niet! Proud Mary, Bad moon rising, Fortunate son, Have you ever seen the rain, Suzie Q,, Down on the corner, I put a spell on you………………….!

  Het geluid & licht wordt verzorgd door PPsound uit Ommen, Pascal Pasop staat bekend om zijn fijne afstemming van het geluid en dat zal deze avond zeker te horen zijn in de perfecte akoestiek van de zaal in Streekrestaurant de Vechtdalkok

  Evenement: Live muziek in Dalmsholte
  Data: zaterdag 8 april 2017
  Aanvang: 20:00 uur
  Entree: gratis
  Locatie: Streekrestaurant de Vechtdalkok, Dalmsholterdijk 6a, 8146PG, Dalmsholte

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.