live muziek bij de vechtdalkok in dalmsholte

  Zaterdag 8 april is er voor het derde jaar op rij een indoorfeest bij de Vechtdalkok in Dalmsholte. Vanwege zijn uitmuntende akoestiek erg populair bij de echte muzikanten. Zo heeft de club de volgende bands weten te strikken voor aanstaande zaterdag. De eerste band is Livin Stone uit de omgeving van Vroomshoop, vijf ervaren podiumbeesten waaronder een van de beste gitaristen uit het Vechtdal Wilco Lindeboom en onze Ommer drumvirtuoos René van de Pol. Zij spelen een mix van stevige rock klassiekers.

  De hoofdschotel is een optreden van de CCR-revival uit Assen. A Creedence Clearwater Revival.  De belangrijkste man van de band uit de jaren zestig/zeventig was zanger John Fogerty een enorme inspirator voor de band. Zanger Jan Knappert uit Vroomshoop weet als geen ander deze legende te vertolken. Uiteraard komen voorbij:Proud Mary, Bad moon rising, Suzie Q, Down on the corner en I put a spell on you.

  Het geluid wordt verzorgd door PPsound uit Ommen. Pascal Pasop staat bekend om zijn fijne afstemming van het geluid en dat zal deze avond door de zeer goede akoestiek  van de zaal duidelijk hoorbaar zijn. Houd de avond vrij en komt allen zaterdag 8 april vanaf 20.00 u naar streekrestaurant de Vechtdalkok aan de Dalmsholterdijk 6a  in Dalsholte. De toegang is gratis. Vanaf café de Herberg in Ommen rijden taxi’s. Aanmelden aan de bar.

  Kijk voor meer informatie op www.vechtdalkok.nl.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.