Home / liedjesschrijver ge reinders met intieme voorstelling in stoomfabriek

liedjesschrijver ge reinders met intieme voorstelling in stoomfabriek

Met behulp van beelden en liedjes vertelt Gé wat hij ontdekt over de stilte van Moe in zijn voorstelling ‘helden’. Helden is ook enkelvoud, namelijk het plaatsje in Midden-Limburg waar Gé Reinders vandaan komt. Zijn ouders trouwens ook. Helden spelen én speelt een belangrijke rol in dit programma. Gé is op zoek gegaan naar het antwoord op het Grote Zwijgen van zijn Moeder.

Het is een persoonlijke speurtocht naar hoe de wereldgeschiedenis de huiskamer binnendringt. Hij belooft elk jaar weer dat hij deze keer niet te veel gaat praten maar het Haarlems Dagblad schreef niet voor niets: “Zijn stijl is charmant en herinnert aan Toon Hermans.” Een intieme voorstelling voor mensen die niet bang zijn voor vochtige ogen.

Op 5 mei is Gé te bewonderen in theater de Stoomfabriek in Dalfsen om 20:30.

Lees ook

Oud papier voor De Broederband

BEERZERVELD – Iedere eerste zaterdag van de maand zamelt de Broederband uit Beerzerveld oud papier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.