lentefair in centrum dalfsen

  Zaterdag 8 april worden in het centrum letterlijk de bloemetjes en plantjes buiten gezet. Deze van oudsher drukbezochte voorjaarsmarkt wordt door de winkeliers aangegrepen om de lente te vieren en het publiek een leuke dag te bieden met mooie aanbiedingen, demonstraties en uiteenlopende activiteiten zoals optredens van de VechtdalBoertjes en dansgroepen. Het schapen scheren is bijvoorbeeld niet meer weg te denken en dat geldt ook voor de kleindieren, waaronder sierkippen.

  Het centrum staat die dag vol met marktkramen waar van alles wordt aangeboden, variërend van (streek)producten tot hobbyspullen en van voorjaarsspullen tot kleding en sieraden. Uitermate geschikt dus voor een breed publiek, jong of oud. Naast bloemen en planten en andere zaken zijn er natuurlijk voldoende natjes en droogjes te vinden, bijvoorbeeld bij de kaaswinkel, de slagerij of het live cooking event waar overwegend zal worden gekokkereld met zilte producten.

  De activiteitentruck van de provincie Overijssel is aanwezig en ook voor de kinderen is er weer van alles te doen. De kleurplatenwedstrijd is inmiddels een traditie. De kinderen kunnen voor twee euro vijftig een strippenkaart kopen en deelnemen aan allerlei activiteiten. Zo kan er een rondje worden gemaakt door het centrum met de huifkar, er kan worden geknutseld bij Bonte Nili, er worden ballonnen paashazen gemaakt, er kan lekker worden gesprongen op het springkussen en… er zijn suikerspinnen!

  Voor het tweede jaar op rij is fotograaf Paul Bink van de partij. Hij maakt onder meer prachtige sfeerportretten en oogstte vorig jaar lof en bekendheid met zijn portrettenexpositie van Dalfsenaren met als rode draad het gele wielershirt. De Lentefair in het centrum van Dalfsen begint zaterdag 8 april om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.