Home / leer videosolliciteren bij arbopositief

leer videosolliciteren bij arbopositief

Een brief is maar een brief. In de tijd van Skype, FaceTime en YouTube kun je bijna niet meer zonder bewegend beeld. Solliciteren met een video komt daarom ook steeds vaker voor. Hoe werkt dat en hoe bereid je dat voor? Wat zijn de do’s en don ’t’s? Kun je volstaan met een filmpje? ArboPositief zoekt het voor je uit en informeert je.

De bijeenkomst van 19 april start om 10.15 uur in de ontvangstruimte op het bedrijventerrein Vechtpark, Vechtstraat 2D in Hardenberg (ingang uitzendbureau Carrière). De inloop is vanaf 10.00 uur. De bijeenkomsten van ArboPositief zijn gratis toegankelijk. Wel betaal je voor het eerste kopje koffie of thee 1,50 euro. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar hardenberg@arbopositief.nl.

Lees ook

Gratis cursus ‘Kennismaken met Mindfulness’

DALFSEN – Op donderdag 28 oktober start Impluz met de populaire cursus ‘kennismaken met Mindfulness’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.