leden pc avereest in de prijzen

  Paulien ten Kate heeft op het springconcours in Nieuwleusen de 2e prijs gewonnen in het klassieke parcours met ingebouwde barrage met haar pony Zita in de klasse L, categorie D/E. In dezelfde klasse en categorie behaalde ze de 3e prijs met haar pony Kay van Orchid’s.

  Tessa Rumph reed met haar pony Vierwindstreken Junior in Genemuiden L1-dressuur (categorie C/D/E) en won in beide proeven de 2e prijs met 202 en 199.5 punten.

  Op het evenement ‘Paard & Buitenleven’ behaalde Dione Otter met haar pony Sunday’s Monarch de 7e prijs in het B-springen, categorie D/E met 78 stijlpunten. Vana Wever won daar in de klasse L, categorie D/E de 9e prijs met haar pony Ursus.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.