Home / krentenbloesemwandeltocht in ommen

krentenbloesemwandeltocht in ommen

Vanaf 7.30 uur kan er gewandeld worden. Het start- en eindpunt is de IJskelder (achter het station) in Ommen. Opgave vooraf is niet nodig. Er kan gekozen worden uit de volgende afstanden 5, 10, 15, 25 en 40 km. De Starttijden:  5 km tussen 10.00 – 14.00 uur, 10 km  tussen 09.00 – 14.00 uur, 15 km tussen 09.00 – 12.00 uur, 25 km tussen 08.00 – 09.00 uur en de 40 km tussen 07.30 – 08.30 uur.

De routes verschillen ieder jaar. Eddy en Geertje van Lenthe zijn de route planners en ieder jaar stippelen zij de prachtige wandelroutes uit. De routes worden allemaal bepeild en zijn eenvoudig te volgen. De prachtige omgeving van Ommen is natuurlijk bij uitstek een plek om op pad te gaan. Het landgoed Eerde, de Lemelerberg, de Bestemerberg, de Archemerberg, de bossen, zandverstuivingen en rivieren. Het is er allemaal te vinden.

Veel wandelaars kiezen ervoor om alvast te trainen voor de vierdaagse van Nijmegen. Tijdens de wandeling verrast het Rode Kruis ieder jaar de wandelaars met een kleine versnapering. Onderweg zijn er vele rustpunten waar men een sanitaire stop kan maken en/of kan genieten van een kopje thee/koffie. Op het eindpunt ontvangt iedere wandelaar een prachtige medaille als herinnering. Noteer 8 april alvast in uw agenda.

Lees ook

Ook in Dalfsen waren de winkeliers de lockdown beu

DALFSEN – “Ondanks dat er al iets was uitgelekt, heb ik met enige spanning en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.