Home / korfballers dommerdieck verliezen in tweede helft van sdo w

korfballers dommerdieck verliezen in tweede helft van sdo w

Door afwezigheid van een aantal dames van het eerste team vielen Carla Aalbers, Carlijn Haan en Janniek Talen in. Carla Aalbers en Carlijn Haan begonnen in de basis en Janniek kwam in de tweede helft in het veld. Voor de wedstrijd gaf trainer Jan Bijl d’Ommerdieck de opdracht om de huid zo duur mogelijk te verkopen. En dat is wat er vervolgens ook gebeurde.

SDO opende de stand met 0-1. Carla Aalbers schoot in de volgende aanval raak 1-1. Na 1-2 maakte Jasper Batterink de gelijkmaker . 2-2. Vervolgens kwam d’Ommerdieck op voorsprong door een mooi afstandsschot van Stefan van Veldhuizen. 3-2. SDO wist weer aan te sluiten. 3-3. Carla Aalbers wist weer de korf te vinden 4-3. SDO antwoordde weer direct 4-4. Vervolgens kwam SDO voor met 4-5. Jasper Batterink speelde zijn tegenstander uit en legde de bal met één hand in de korf 5-5. SDO begon zich wat te ergeren aan de scheidsrechter en aan hun eigen spel.

Na het kampioenschap in de zaal wilde SDO gaan voor het kampioenschap op het veld. Carla Aalbers wilde hier een stokje voor steken en schoot van afstand de 6-5 binnen. SDO maakte weer 6-6. Vervolgens schoot Jasper Batterink van afstand raak 7-6. SDO wist voor de rust weer aan te sluiten tot 7-7. In de rust was d’Ommerdieck erg tevreden over de eerste helft, helaas bleek de brandstof op in de tweede helft. SDO kwam op 7-8 en liep vervolgens uit tot 7-11. Janniek Talen, die na de rust in het veld was gekomen voor Carlijn Haan, schoot raak van afstand. 8-11. Ondanks de mooie aanvallen kwam d’Ommerdieck niet meer tot scoren en liep SDO uit tot de eindstand 8-14.

Zaterdag 8 april speelt d’Ommerdieck 1 uit tegen SIOS ´61 om 14:00 uur in Velp.

Lees ook

Politiek verwoord

OMMEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.