Home / koningsdag ommen in nieuwe stijl met oranjeweek

koningsdag ommen in nieuwe stijl met oranjeweek

Oranjepop wordt opgepakt door de Ommer Horeca, zij hebben er een heuse “Oranjeweek” van weten te maken met een prachtig programma. Het niet meer opnemen van de taptoe bood perspectief om het feestterrein anders in te gaan richten. Een familiegebeuren gaat het worden, (kinder)theater, muziek, zang  en gezellig samenzijn, een reüniegevoel voor menigeen. Door aanwezigheid van diverse eettentjes hopen we dat de mensen wat langer vertoeven op het terrein aan de Koesteeg.  Aansluitend aan de prijsuitreiking is er een heuse kinderdisco om vervolgens de dag af te sluiten met vuurwerk aan de Vecht.

Aanmelden voor de optocht, lopende groepen, versierde straten kan nog steeds, wie durft het aan om de 7e of volgende versierde straat van Ommen te zijn en mee te dingen naar een leuke geldprijs of de wisselbeker in ontvangst te nemen?

We zetten nog even de puntjes op de i om vervolgens samen met de inwoners van Ommen een mooie Koningsdag, en niet de vergeten de 50e verjaardag van onze Koning Willem Alexander, te gaan vieren. Geniet van de activiteiten vermeld in onze glossy of raadpleeg de website www.oranjeverenigingommen.nl    

Opgave voor diverse onderdelen s.v.p. mailen naar oranjeverenigingommen@outlook.com

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Mijn verwondering gaat meerdere malen uit naar diverse vormen van kunst. Ik heb vaak ook …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.