kindermiddag broodjes bakken bij de koppel

  De kinderen gaan stoere broodjes om een stok maken en dat gebeurt natuurlijk heerlijk buiten bij een echt houtvuurtje. Als het weer dit niet toelaat bakken ze de broodjes binnen met in ieder geval eigengemaakte kruidenboter. In de pauze krijgen de kinderen iets lekkers te drinken wat erbij past. De kindermiddag is onder leiding van Janet Bouwhuis. Janet is gek op koken en zij verzorgt een groot aantal kindermiddagen bij

  De Koppel. De activiteit begint met een gesprekje over wat er allemaal komt kijken bij het brood maken. Weet jij waar meel vandaan komt en dat er heel veel soorten meel zijn?

  De activiteit begint om 13.30 uur en eindigt rond 15.30 uur. Geef je uiterlijk 4 mei op!

  De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg, tel. 0523-273388. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. www.dekoppel.com. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal!

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.