Home / jos gaat los rabobank clubkas campagne

jos gaat los rabobank clubkas campagne

Heel vreemd derhalve dat men ook gelden kan doneren aan de website www.dalfsennet.nl. Zij willen deze bijdrage gebruiken voor dekking van verzekeringen/onkosten vrijwilligers, onderhoud en vernieuwing van website, apps, camera’s en drone. Een nobel streven, maar ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat men wel degelijk bezig is om winst wil maken. Na iedere vier nieuwsberichtjes flikkeren er op de bewuste website een aantal irritante advertentieblokjes voorbij die de kas van Dalfsennet lekker doen spekken.

Een telefoontje leert ons dat een advertentieblokje ongeveer 600 euro (2016). per jaar kost. Ik tel grofweg 100 adverteerders en dat betekent toch een leuke omzet van € 60.000 per jaar. Ook krijgen wij Dalfsenaren op gezette tijden het ‘DalfsenNet magazine’ in de brievenbus. Een blad vol advertorials en kleurenadvertenties, wat ook de nodige winst oplevert.

Een bijdrage uit de Rabobank Clubkas Campagne is wat mij betreft dan ook volstrekt onbespreekbaar.

Jos Jansen
Dalfsen

Lees ook

Soundtrackmuziek in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Arjan Breukhoven verzorgt op zaterdagmiddag 5 februari een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.