jinthe tess en pim winnaars actie nationale voorleesdagen bibliotheek ommen

   De kleintjes werden voorgelezen uit het prentenboek van het jaar ‘De kleine walvis’ en er werd verteld over de bibliotheek. Ook kreeg elke peuter een tasje met inhoud mee voor thuis. Voor nieuwe leden was er een presentje en elke peuter kon een bon inleveren om in aanmerking te komen voor een geschenkexemplaar van het prentenboek van het jaar.

  Uit al de namen van de nieuw ingeschreven peuters en al degenen die een deelname bon ingevuld hebben, zijn twee bonnen getrokken. Broer en zus Tess en Pim den Bakker en Jinthe van Doornik zijn de gelukkige winnaars van het prentenboek van het jaar ‘De kleine walvis.

   Voorlezen voor jonge kinderen is uitermate belangrijk, het helpt bij de taalontwikkeling, vergroot de woordenschat en stimuleert het zelfvertrouwen van het kind. De Bibliotheek draagt graag haar steentje daaraan bij. 

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.