Home / jeugd ovc 21 en ozc starten na de zomer met samenwerking

jeugd ovc 21 en ozc starten na de zomer met samenwerking

Een nieuw logo en de naam waaronder de combinatie na de zomer gaat spelen werden bekend gemaakt en uiteraard werd ook het nieuwe tenue geshowd. Ten slotte werd de nieuwe website van de jeugdafdeling onthuld.

Er was veel belangstelling voor de officiële start van de samenwerking tussen OVC 21 en OZC. De nieuwe naam is geworden JCO, wat staat voor Jeugd Combinatie Ommen. 

Aan het onthullen van het nieuwe clubtenue ging enige bombarie vooraf. Vanaf de OZC kantine kwam de jeugd in het eigen tenue, en vanaf de kantine van  OVC 21 kwam de jeugd in de eigen clubkleuren. Vooraan liepen mooie verkleedde leeuwen, die onder hun leeuwenpak het nieuwe tenue verstopt hadden.

De jeugd van OZC en de jeugd van OVC 21 kwamen samen het podium oplopen. Op het podium trokken de leeuwen hun leeuwenpak uit en daar kwam het nieuwe tenue tevoorschijn. Rode shirts, witte broekjes en zwarte kousen. Uiteraard staat het nieuwe logo op het tenue en er staat met grote letters trOts op het tenue, wat staat voor de groep sponsors en de grote O van Ommen in het midden, omdat de Vechtstad centraal staat.  

Ten slotte werd de nieuwe website van de jeugdafdeling onthuld. De nieuwe website is www.jcommen.nl. Op die website wordt op zaterdag 20 mei de nieuwe indeling van de jeugd bekend gemaakt. Op 22 mei is er een inloopavond gepland, om eventuele vragen over de nieuwe indeling te stellen. Ook worden uiteraard de gedragsregels en het beleidsplan op de website gezet en zal er een agenda op de site komen met de geplande activiteiten. Uiteraard krijgen ook de sponsoren een vermelding op de website.

Het officiële gedeelte van de samenwerking tussen OZC en OVC 21 is nu afgerond. Op zaterdag 1 juli is er een feestdag/avond voor alle jeugd, de ouders en senioren en de sponsoren. Overdag zullen er voetbaltoernooitjes gehouden worden, er komen springkussens te staan en er is muziek en lekker hapjes. In de avonduren klinkt muziek. Op deze dag zal de start van JCO feestelijk ingeluid worden.

Lees ook

Het Boek van de Week

‘Getekend: sporen van kindermishandeling’ van Gijs Wanders en Herman van Hoogdalem In elke schoolklas in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.