jan uitslag volgt maurits von martels op als wethouder in dalfsen

  Naast fractievoorzitter en raadslid is Jan Uitslag in het dagelijks leven werkzaam bij de Provincie Overijssel. Als accounthouder behartigt hij het aandeelhoudersbelang van de provincie bij Enexis en Energiefonds Overijssel. “De jarenlange ervaring in de gemeenteraad in combinatie met zijn werk bij de provincie maakt hem voor ons dé kandidaat.”

  Ook Jos Ramaker, fractievoorzitter van coalitiepartij Gemeentebelangen is blij dat het college weer op sterkte komt: “Het is goed dat het CDA een geschikte opvolger heeft kunnen vinden, ook voor de werkdruk van de andere collegeleden. Met de komst van Uitslag denk ik dat er weer een goed team staat”. De gemeenteraad zal in de raadsvergadering van dinsdag 18 april stemmen over de benoeming. Burgemeester Han Noten zal de nieuwe wethouder de eed afnemen ten overstaan van de raad. “Op dat moment is hij daadwerkelijk lid van het college, maar wij heten hem nu alvast van harte welkom. Aan een inwerkprogramma wordt hard gewerkt”.

  Met de benoeming van Uitslag tot wethouder ontstaat in de raad een vacature. De rol van fractievoorzitter zal worden overgenomen door de 44-jarige Betsy Ramerman uit Lemelerveld. De benoeming van een nieuw raadslid zal waarschijnlijk pas plaatsvinden in mei 2017.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.