Home / invaller nick zandman eist hoofdrol op bij ovc 21

invaller nick zandman eist hoofdrol op bij ovc 21

Elke sportman is teleurgesteld als hij vanaf de bank moet beginnen. Daar vormt Zandman geen uitzondering op. Ook nu Damon Nouri en Stein Leuninge waren gesanctioneerd door de voetbalbond was er voor hem geen basisplaats ingeruimd.

“Hopelijk krijg ik toch nog wat speeltijd en blijft het niet bij de laatste tien minuten”, liep de aanvaller te hoop bij enkele supporters halverwege. Het meegereisde legioen uit Ommen werd in het eerste bedrijf niet verwend. De thuisclub, dat zich nog kansrijk achtte in deze inhaalwedstrijd voor de tweede periode, legde veel energie en strijd in de wedstrijd.

OVC ’21 had het lastig met het spierballenvoetbal van het team van Allart Bouw. Hendry Otten was indirect het dichtst bij een treffer nadat hij in de zestien werd neer gekegeld, maar arbiter Pot zag in tegenstelling tot de misbaar makende Nico Kats en velen met hem niets in. Zo halverwege het tweede bedrijf werd zo hier en daar voorzichtig de term ‘typische 0-0 wedstrijd’ gebezigd.

Zandman dacht daar anders over. Nog geen vijf minuten nadat hij de moegestreden Stefan Herbrink had afgelost vloog zijn roei knoerthard in de touwen. De invaller had zijn opwachting van nog meer toeters en bellen kunnen voorzien, maar zag tot twee keer toe in vrije positie geen kans Waninge nogmaals te verslaan. Kortom, een moeizame, maar op basis van de tweede helft verdiende overwinning voor Kats en de zijnen.    

Linkerrijtje 4E: USV 21-50, OVC ’21 22-49, Wacker 22-46, Steenwijkerwold 22-39, VENO 21-36, Pesse 21-35 (+19) en Havelte 22-35 (+14).     

Lees ook

Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 11 december een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.