haar and mode petra gaat verhuizen

  “Ik zit al circa veertig jaar in het kappersvak en nu alweer 27 jaar op deze plek aan de Meidoornstraat, maar dit is wel een hele grote verandering. Wij hebben er wel lang over nagedacht en hebben er allemaal erg veel zin in. Op een mooie locatie aan de Grote Markt was al een tijdje een pand te huur. Een half jaar geleden waren we er wel snel uit. Wij verhuizen naar het nieuwe pand en het huidige pand aan de Meidoornstraat wordt verbouwd tot vier appartementen. Ook de gedachte: ‘wonen bij wonen en winkel bij winkel’ werd bij iedereen breed omarmd.

  In de nieuwe locatie krijgen we circa 350 m2 tot onze beschikking. In het huidige pand hadden we ook ruimte te kort in onze kledingshop. Deze is de laatste jaren enorm gegroeid en staat mudvol. In de nieuwe locatie kunnen we ook onze kleding nog beter presenteren.”

  Meer ruimte was ook nodig voor zoon Lennard. Hij heeft sinds drie jaar een webshop ‘Haarwereld’ kappersgroothandel.“

  Ook deze webshop vergt nogal al wat ruimte”, zegt Lennard. “De webshop voor zowel particulieren als voor professionals loopt als een trein. Wij pretenderen op werkdagen voor 21.00 uur besteld, morgen in huis.”

  De klanten komen op de nieuwe locatie binnen via de kledingshop, die dubbel zo groot wordt als de huidige ruimte. De beautysalon, die nu boven is gesitueerd, krijgt een mooi plekje in de nieuwe zaak op de begane grond. “Ik hoop en weet wel zeker dat de mensen aan de Grote Markt nog gemakkelijker binnenlopen. Wij geven graag vrijblijvend advies en er is nu een mogelijkheid om echt te shoppen”, zegt Petra.

  Ook op de nieuwe locatie is Haar & Mode Petra zes dagen per week open. ‘Tijdens de verhuizing gaan wij niet dicht”, vervolgt Lennard. “Het is de bedoeling om de eerste week in Mei open te gaan op de nieuwe locatie aan de Grote Markt. Wij geven de opening nog wel een officieel tintje maar hoe dat gaat gebeuren en wanneer daarover volgt nog een mededeling. De mensen moeten onze website en Facebook maar goed in de gaten houden, want er volgen ook nog enkele leuke acties. Houd vooral onze advertenties in de gaten”, zegt Lennard.  

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.