goed bezocht recreatietoernooi bij schietsport vereniging nieuwleusen

  Met luchtgeweer moesten de 3 beste teams, bestaande uit 4 schutters, van elke klasse 10 extra schoten per persoon schieten. Bij de recreanten (mensen die geen lid zijn van Schietsport Vereniging Nieuwleusen) waren er ook in elke klasse titels van Schutterskoningin en –koning te verdienen. Dit zijn in de Dames-klasse: Julia Seventer (oosterveen Oliehandel) met 132 punten, C-klasse: Maartem Maljaars (NLR) met 156 punten, B-klasse: Harry Beltman (Garage Zieleman) met 131 punten, A-klasse: Marcel Meetsers (Vuurvreters) met 142 punten, H-klasse: Arjan van Duren (van Duren schilderwerken) met 155 punten geworden.

  Tijdens de prijsuitreiking bedankte toernooileider Jaap Bijker de vrijwilligers en de schutters voor de zeer sportieve strijd die is geleverd. Hij kon de diverse prijzen uitreiken aan de volgende teams:

  Dames-klasse: 1e Arcabo Stacaravanbouw (201,4 punten), 2e Installatiebedrijf Brinkman (199,6 punten), 3e Massier Diervoeders (186,6 punten);

  H(oofd)-klasse: 1e Arcabo stacaravanbouw (267,0 punten), 2e Zuidberg Machining (250,8 punten), 3e Van Duren schilderwerken (232,4 punten);

  A-klasse: 1e Robertpack (232,4 punten), 2e Vuurvreters (196,3 punten), 3e KWS (178,3 punten);

  B-klasse: 1e Garage Zieleman (190,1 punten), 2e Bouwbedrijf Boesenkool (188,5 punten), 3e Arcabo stacaravanbouw (183,0 punten);

  C-klasse: 1e HB-Hovenier (214,6 punten), 2e NLR (172,2 punten), 3e Zuidberg Machining (165,5 punten).

  Na het uitreiken van de prijzen bedankte de toernooileider nogmaals een ieder voor de inzet en kon melden dat er ook volgend jaar een jubileumtoernooi wordt georganiseerd. Het is dan voor de 27ste keer dat het toernooi wordt georganiseerd. De volledige uitslag staat op de site van Schietsport  Vereniging Nieuwleusen www.schietsportnieuwleusen.nl.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.