Home / gemengde gevoelens bij vv avereest na remise in bruchterveld

gemengde gevoelens bij vv avereest na remise in bruchterveld

Avereest zat direct vanaf het begin goed in de wedstrijd. De gemaakte afspraken werden goed nagekomen en er werd direct druk gezet op de opbouw van Bruchterveld. De tricolores uit Bruchterveld beschikken echter over een goede ploeg en men is altijd in staat om een kans te creëren. In de 9e minuut kreeg Gijs Odink een kans maar wist deze niet te verzilveren. Avereest nam steeds meer het initiatief en in de 14e minuut kreeg Kevin Buiter een goede mogelijkheid, zijn schot mistte echter voldoende kracht.

Vrij snel daarna draaide Jurgen Visscher draaide handig weg bij zijn directe tegenstander en ging het strafschopgebied binnen. Hij werd van achteren aangetikt en de scheidsrechter wees gedecideerd naar de stip. Jurgen nam zelf plaats achter de bal. Zijn inzet werd echter prima gestopt door doelman Huisjes! Wie mogelijk verwacht had dat Avereest mentaal een tikje had gekregen kwam bedrogen uit. VVA bleef de beter voetballende ploeg en combineerde regelmatig richting het doel van de mannen uit Bruchterveld. Ze kwamen er maar sporadisch uit en het wachten was op de voorsprong voor de formatie van Rick Mulder.

In de 38e minuut had een schot van Erik Wencker te weinig snelheid en ook deze mogelijkheid ging verloren. De ook vanmiddag weer actieve Matthijs Platvoet draaide handig weg bij twee tegenstanders maar koos helaas voor het minst gunstige vervolg. Vlak voor het rustsignaal gaf Johan Tigelaar een goede voorzet, de kopbal van Erik Wencker was niet hard genoeg en een gemakkelijke prooi voor doelman Huisjes. Het betere spel en de beste kansen waren in de 1e helft voor VV Avereest.

De tricolores uit Bruchterveld begonnen de 2e helft fanatieker. Men zette eerder druk en probeerde de bal sneller bij de voorwaartsen te krijgen. De achterhoede van Avereest stond ook deze middag weer als het beroemde huis en echte kansen werden niet weggegeven. VV Avereest had echter minder controle over de wedstrijd dan in de eerste 45 minuten. De corners van Bruchterveld zorgden voor gevaar van het doel van Dirk Bunk. Allereest werd, na een corner, een schot gekraakt en even later werd uit een corner net naast gekopt.

In de 60e minuut werd, na een aanval over de rechterkant, de bal door Jurgen Visscher naast geschoten. In de 65e minuut bracht doelman Bunk prima redding na een goede aanval van Bruchterveld. Avereest begon hierna weer wat meer grip op de wedstrijd te krijgen. Kevin Buiter gaf een prima passje op Erik Wencker. Zijn schot werd echter prima gered door doelman Huisjes, In de rebound schoot Jurgen Visscher te gehaast naast. De ingevallen Bas Waterink zorgde aan Bruchterveld kant voor meer dreiging (en irritatie!). Een verdekt schot, uit de draai, van Waterink belande op de paal en daarna in de handen van Dirk Bunk.

Het werd steeds duidelijker dat de ploeg die zou scoren de wedstrijd waarschijnlijk ook ging winnen. Een dieptepass van René Koster werd door Matthijs Platvoet prima aangenomen en breed gelegd op de ingevallen Jos Gruppen. Het schot ging echter over het doel van doelman Huisjes. In de 88e minuut kwam Erik Wencker vanaf de linkerkant naar binnen. Zijn geplaatste schot werd door Huisjes prima uit de lange hoek getikt. Dit was het laatste wapenfeit van de wedstrijd en dus bleef de stand op 0-0.

Lees ook

‘Lenteblommen’ toont aan dat lente niet alleen bij de jeugd hoort

OMMEN – Sinds afgelopen donderdag hangt er een bijzonder schilderij, genaamd ‘De Lenteblommen’ bij Brasserie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.