gemeente ommen verkoopt 2 2 hectare grond aan ondernemers

  Bedrijvenpark De Rotbrink in Ommen biedt ondernemers veel mogelijkheden. Verschillende bedrijven kozen daarom al voor De Rotbrink. Meerdere ondernemers zijn voornemens dit voorbeeld te volgen en zich te vestigen op De Rotbrink. Zij bouwen momenteel een nieuw bedrijfspand, hebben de koopovereenkomst voor een kavel ondertekend of hebben mooie plannen voor de vestiging van hun bedrijf op De Rotbrink.

  Rietdekkersbedrijf Kleinjan neemt in deze periode het nieuwe bedrijfspand op De Rotbrink in gebruik. Het pand staat op een kavel van 1.000 vierkante meter. De bouw van een nieuwe bedrijfshal op een perceel van 5.200 vierkante meter van Frijlink Milieu is in volle gang. Truckpoint is voornemens om bij de entree van het bedrijventerrein op een kavel van 2.900 vierkante meter een tankstation te bouwen.

  Motorservice Ommen en Maksor Scooterparts bouwen gezamenlijk een bedrijfshal op twee naast elkaar gelegen woon-werkkavels die samen bijna 2.000 vierkante meter groot zijn. Het landelijk opererende bedrijf Freesverhuur Ommen is voornemens 1,1 hectare grond aan te kopen. Hier bouwt het bedrijf een nieuw pand waar alle bedrijfsactiviteiten naartoe verhuizen. De huidig locatie aan de Varseneresweg krijgt een nieuwe invulling.

  Met de komst van deze zes ondernemers is ruim 2,2 hectare op De Rotbrink ingevuld.

  Bruisend bedrijventerrein
  Burgemeester Mark Boumans: “Wij zijn verheugd met deze toenemende belangstelling voor dit mooie bedrijventerrein in het hart van het Vechtdal. Met de komst van deze ondernemers wordt het aantal bedrijven op De Rotbrink verder uitgebreid. Dat is goed voor het bedrijventerrein en goed voor het ondernemersklimaat in Ommen. Dit is een belangrijke stap op weg naar een bruisend bedrijventerrein waar ondernemers kunnen floreren.”

  Woensdagmiddag werden de nieuwe ondernemers door de gemeente Ommen officieel verwelkomd op De Rotbrink en konden zij nader kennismaken met elkaar. 

  Meer foto's