fotowedstrijd bibliotheek dalfsen nieuwleusen

  Ken je een mooi stukje natuur, een prachtig gebouw of idyllisch straatje in de gemeente  Dalfsen? Schiet een plaatje of zoek er een in je eigen collectie en doe mee. Het mag een zwart-wit of kleurenfoto zijn, het mag niet samengesteld zijn uit meerdere foto’s. De maximale afmeting is 25 x 30 cm.

  Je kunt de foto opsturen  naar of afgeven aan:Openbare Bibliotheek, t.a.v. Marjan Supèr, Ruigedoornstraat 108, 7721 BR Dalfsen. Email:  m.super@bibliotheekdalfsen.nl. De sluitingsdatum is: 22 Mei 2017. De inzendingen worden tentoongesteld in Trefkoele+. De maker van de beste foto krijgt een prijs.

  Tijdens de Week van de Amateurkunst worden amateurkunstenaars in de gelegenheid gesteld hun kunnen te tonen  op het gebied van muziek,  zang , dans,  theater of beeldende kunst.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.