foto expositie in stallen kasteel rechteren tijdens kunst om dalfsen

  Op zoek naar expositieruimte voor Kunst om Dalfsen in het nieuwe theater de Stoomfabriek kwam Adriaan Holsappel in gesprek met voorzitter Willemijn van Rechteren. Ze stelde Adriaan voor eens met haar man Christiaan te praten over de mogelijkheden aan de overkant van de Vecht, in de stallen van het kasteel. Holsappel en Christiaan volgen elkaar al een tijdje op Instagram en een afspraak was dan ook snel gemaakt.

  Een paar dagen later namen Adriaan en Christiaan de plannen door aan de keukentafel van het kasteel waar Christiaan met het idee kwam om ook  fotograaf Paul Bink uit Dalfsen uit te nodigen.

  Een paar weken later werd de enthousiaste Paul uitgebreid rondgeleid in het kasteel waardoor ook bij hem genoeg creatieve ideeën tot stand kwamen voor een expositie in de stallen.

  Paul Bink (45) is vanaf zijn tiende jaar bezig met fotografie. Zijn vader had een zelfs een doka in de schuur. Paul fotografeert in zwart-wit het liefst mensen in de natuurlijke omgeving waarbij de karakters en passies van mensen hem het meest interesseren. Paul zal op een creatieve manier zwart-wit portretten tonen in de stallen van het kasteel.

  Adriaan Holsappel (42) werd op de basisschool in aanraking gebracht met fotograferen. In zijn vervolgstudies genoot hij veel creatieve vakken waaronder ook fotografie. Adriaan legt veel landschappen vast en houdt zich steeds meer bezig met geënsceneerde fotografie. Hij zal op zijn eigen wijze zijn meest recente werken exposeren.

  Kunst om Dalfsen is in het eerste weekend van mei. Datum zaterdag 6 en zondag 7 mei 2017 van 10:00 tot 17:00 uur. Kijk voor meer informatie op www.prentenvanbinkfotografie.nl www.adriaanholsappel.nl.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.