flash verrast sebo popken en hillie stolte met onderscheiding

  De titel ‘Lid van Verdienste’ met bijbehorende beker wordt vanaf 1993 jaarlijks uitgereikt aan een lid van de vereniging die zich op vele terreinen verdienstelijk heeft gemaakt voor de vereniging. De titel en benoeming van een lid van verdienste staat voor een stuk waardering met betrekking tot de inzet van alle vrijwilligers binnen de vereniging.

  Dit jaar was het bestuur van Flash unaniem van mening dat Sebo Popken de titel ‘Lid van Verdienste’ heeft verdiend. Sebo volleybalt al enkele jaren bij de heren recreanten van Flash en bekleedt met veel enthousiasme diverse taken binnen Flash. Sebo is voorzitter van de sponsorcommissie, helpt met de opbouw van de velden bij de wedstrijden voor de mini’s, heeft jaren bardiensten gedraaid, coacht het team van zijn dochter als het nodig is, is verantwoordelijk voor de wedstrijdorganisatie van de hypotheekgroepcompetitie en is sinds kort onderdeel van de jubileumcommissie. Genoeg redenen dus voor het bestuur om hem deze titel toe te bedelen. Sebo kreeg de wisselbeker overhandigd door Martin Flier (oprichter van Flash) met daarbij een mooie bos bloemen van de vereniging.

  Om voor de titel ‘Supporter van het jaar’ in aanmerking te komen, dien je regelmatig gespot te worden in de zaal. De echte supporters zitten bijna elke week wel bij enkele wedstrijden te kijken, van zowel de senioren als van de jeugd. Hillie Stolte, die de titel ontvangen heeft, volleybalt zelf niet, maar de wedstrijden van haar dochter slaat ze eigenlijk nooit over. Ook is ze eigenlijk altijd bij de thuiswedstrijd van dames 1 en heren 1 op de tribune te vinden. Na de succesvolle wedstrijd van H1 maakte de voorzitter van Flash, Tineke Meijerink, de supporter van het jaar bekend. Hillie Stolte was erg verrast en kreeg uit handen van de oprichter van de vereniging (Martin Flier) een oorkonde en een bos bloemen.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.