Home / fantastische 112 dag in ommen

fantastische 112 dag in ommen

Een brandje blussen, een ritje in de politieauto die met gillende sirenes wegscheurt of een ambulance van binnen bekijken, wanneer maak je dat mee? Het kon allemaal deze dag, waar niet alleen de bewoners van DOEK, maar ook de Mobiele Eenheid, het arrestatieteam, de reddingsbrigade inclusief demonstratie met speurhonden aanwezig was en het publiek voorlichtte en versteld deed staan. Mag je zeggen dat het een geslaagde en indrukwekkende dag was? Ja, dat mag je zeggen! 

Foto’s: Willem Lampe

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Dochter in Friesland kocht een katertje van zes weken. Haar zoontje van zes wilde graag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.