Home / expositie van vrijwilliger wim schrijver in molenschuur fakkert

expositie van vrijwilliger wim schrijver in molenschuur fakkert

Hij schildert al weer 5 jaar realistisch fijnschilderwerk bij Art Partout te Deventer, de Academie voor Realistische Schilderkunst. Daar is hij begonnen met stillevens, daarna heeft hij zich alle basistechnieken eigen gemaakt en na het derde leerjaar het onderwerp dieren. Nu in het 5e jaar zijn de landschappen aan de beurt.

Na een periode van ruim 51 jaar werkzaam te zijn geweest in een schildersbedrijf vond hij dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging. Zijn onderwerpen variëren van dieren, stillevens tot landschappen. 

Lees ook

Gemeente Dalfsen peilt interesse voor glasvezelaansluiting

DALFSEN – Voor 650 huishoudens in Nieuwleusen komt er alsnog een kans op een glasvezelaansluiting …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.