Home / drankrijder met baby in de auto van de n36 gehaald

drankrijder met baby in de auto van de n36 gehaald

In totaal werden er drie bestuurders aan de kant gezet omdat ze te veel hadden gedronken. Ze bliezen respectievelijk 240, 240 en 245 ug/l.

Daarnaast werden er boetes uitgeschreven voor het te hard rijden. Er werden vijf boetes uitgedeeld aan bestuurders die meer dan 30 kilometer per uur te hard reden. De hoogste snelheid was, na correctie, 49 kilometer per uur te hard.

Ook werd er bekeurd voor het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs. Dat gebeurde vorig jaar ook al bij dezelfde persoon. De bestuurder reed bovendien te hard, 102 kilometer per uur, waar 60 kilometer per uur is toegestaan. Ook had hij gedronken, maar dit zat net onder de grens.

Eén bestuurder ging op de bon wegens het inhalen over een doorgetrokken streep.

Rijbewijs inleveren
Een andere automobilist moest zijn rijbewijs inleveren omdat hij bij Lemelerveld door een video-auto werd betrapt op te hard rijden. De Lemelervelder reed 140 kilometer per uur over de Weerdhuisweg, terwijl 80 kilometer per uur is toegestaan.

Lees ook

Sportclub Lemele kan niet stunten tegen ‘buurman’ Hellendoorn

LEMELE – In poule 17 is geen hoofdrol weggelegd voor sportclub Lemele. Na een krappe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.