Home / dommerdieck wint met dubbele cijfers

dommerdieck wint met dubbele cijfers

“Trainer Jan Bijl beschikte over een fitte selectie. D´Ommerdieck ging voortvarend van start. Binnen vijf minuten stond het 0-3 voor d’Ommerdieck. SIOS’61 kwam terug tot 2-4, waarna Jasper Batterink voor 2-5 zorgde. Daarna veel kansen voor d’Ommerdieck, die geen resultaat hadden. Het werd even spannend, omdat SIOS’61 terug wist te komen tot 4-5. Na 4-6 door Gerja Eykenaar wist SIOS’61 weer raak te schieten 5-6. De ruststand was 5-7.

In de tweede helft begon d’Ommerdieck met goed opgezette aanvallen in een hoog tempo: het resultaat was vier doelpunten op rij. 5-11. Na 6-11 bleef d’Ommerdieck scoren en bracht de stand op 6-17. In de laatste minuten wist SIOS’61 nog tweemaal raak te schieten. Eindstand 8-17.

Doelpuntenmakers: Jasper Batterink 4x, Gerja Eykenaar 3x, Stefan van Veldhuizen 3x, Agnes Compagner 3x, Astrid Aalbers 2x, Martin Alteveer 1x en Robert Batterink 1x.

Zaterdag 15 april speelt d’Ommerdieck thuis tegen Lemmer. Aanvang 15.30 uur. “

Lees ook

Strijd tussen tollen Dalfsen en Ommen

DALFSEN/OMMEN – Om vanuit Ommen via het Laar in Vilsteren te komen, moet de rivier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.