dierenspel voor prijswinnaars kleurplatenactie lentefair

  Yinthe Pruim won in de leeftijdscategorie t/m 12 jaar door mee te doen aan de kleurplatenactie van de Lentefair in Dalfsen. Yara Schuiringa (4) heeft in de jongste categorie een boerderijkwartet gewonnen en Germen Kompagnie (6) won in de categorie t/m 8 jaar het spel ‘Hond in je hok’. Ook kregen zij alle drie ‘Decoreer je paashaas’, een versierkoek, erbij.

  “Tijdens de Lentefair hingen zo’n 30 kleurplaten in de kraam van Bonte Nili”, zegt Mandy, “De Lentefair had als speciaal thema: jonge dieren, en het was dan ook een gezellige drukte bij de dieren voor onze winkel. Deze drie kleurplaten hebben we uitgekozen: een lammetje met glitters, watjes of gewoon heel mooi gekleurd, ze vielen echt op! Eén van de kinderen dacht een hondje te winnen. Maar we kunnen natuurlijk geen huisdier cadeau doen, dat mag niet want in Nederland verbiedt de Gezondheids- en welzijnswet voor dieren het uitreiken van dieren als prijs, beloning of gift. Deze dierenspellen zijn populair, dus hoop ik dat ze er blij mee zijn”, lacht ze. En dat bleek wel uit de reacties van de kinderen, ze namen alle drie met een brede lach de prijzen in ontvangst!

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.