de bevers wint in zwolle

  Na het gevecht tegen Bolsward en tegen onszelf afgelopen zaterdag, dat we wonnen met 3-2 was vandaag de wedstrijd tegen het team van Zwolle D2 aan de beurt. Zwolle heeft een mooie mix van wat ervaren dames aangevuld met jeugdige talenten. Dit team zorgt af en toe, zeker thuis, voor verrassende resultaten. Zwolle staat op een 9e plek maar is dus een gevaarlijke tegenstander. In de thuiswedstrijd stonden we de 1e set met 24-20 achter maar wisten deze set toch te winnen met 27-25. Daarna was het verzet gebroken en wonnen we met 4-0.

  Maar vandaag dus een nieuwe wedstrijd. Zwolle vecht nog om een pd (degradatie) plek te ontlopen en wij vechten om een pd plek (promotie) te bemachtigen. Hiervoor hadden we 2 sets nodig.

  Om een lang verhaal kort(er) te maken. Die 2 sets waren in een mum van tijd binnen. Met gedegen spel en ook dankzij een erg hoge foutenlast bij Zwolle stond er al snel 25-20 en 25-13 voor ons op de borden. Dus de 2e plek is veilig en we gaan op voor de pd wedstrijden. Een mooie ontlading, maar de wedstrijd was nog niet gespeeld.

  De 3e en 4e set begon Zwolle veel beter te spelen en werd de foutenlast bij ons veel te hoog. Een compliment voor de trainers en speelsters van Zwolle die ook het jonge team lieten staan. Zwolle won de 3e set met 25-18 en wist na een 19-15 achterstand in de 4e set, door een mooie sprongserveserie, deze set toch binnen te slepen met 27-25.

  Een 5e set, afgesproken met elkaar dat we hier zeker niet gingen verliezen. We draaiden met een 8-4 voorsprong en wisten dit (ondanks wat bijzondere telmomenten

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.