dans van de koeien bij melkveebedrijf de lange

    Hoe blij ze daarmee zijn, willen boer Bram en boerin Aletta graag laten zien. Iedereen die de koeien wil zien ‘dansen’ is welkom vanaf 13.30 uur. Dan kan er eerst een kijkje genomen worden op de boerderij aan de Arriërflierweg 9.

    Tegen 14.00 uur gaan de koeien dan echt naar buiten. Er is van alles te doen voor kinderen: een springkussen, glijbaan, knuffelen en aaien van dieren, traptrekkertjes, speelzand en schminken. Tegen een kleine bijdrage zijn er suikerspinnen, ijs en koffie en thee.

    Vorig jaar kwamen er zo’n 300 mensen kijken naar de Dans van de koeien, die zich toen van hun beste kant lieten zien. Ook nu zullen ze dat vast wel weer doen. Als boer Bram het draad en de paaltjes van de weide gaat inspecteren, weten ze wat er komt en staan ze helemaal klaar voor de start. De koeien houden niet zo van vreemde honden, dus die liever niet meenemen.

    Op de facebookpagina Biologisch Melkveebedrijf de Lange staat meer informatie over de activiteiten van het bedrijf.