Home / dalfijn in de race voor kibbeling cup

dalfijn in de race voor kibbeling cup

“Klanten kunnen tot en met 12 mei kibbeling komen proeven in onze winkel en hun stem uitbrengen. Uiteraard hopen we op een goede beoordeling!” zegt Gert Jan Beekhuis, eigenaar van de visspeciaalzaak aan het Kerkplein in Dalfsen.

“Van onze klanten horen we vaak dat ze dik tevreden zijn over onze kibbeling. Het is ook een mooi product, maar bij het bakken komt heel wat kijken. Zo moet het beslag precies de goede dikte hebben en de olie de juiste temperatuur. Ook moet de vis niet te kort of te lang gebakken worden en zijn de kruiden van groot belang…

We zijn natuurlijk benieuwd hoever we komen met deze wedstrijd, maar doen vooral mee omdat we wel openstaan voor verbeteringen en tips. We hopen dan ook dat veel klanten onze kibbeling komen proeven en beoordelen! In de winkel staat elke dag een proefbakje kibbeling klaar, zodat klanten deze kunnen beoordelen.”

De wedstrijd bestaat uit twee ronden. In ronde één (t/m 12 mei) bepalen de consumenten de winnaars via een online stemtool (ingedeeld per provincie) en in ronde twee zal een vakjury deze provinciewinnaars beoordelen om vervolgens een landelijke winnaar kiezen. De winnaar wordt op 2 oktober tijdens de Visbeurs in Spakenburg bekendgemaakt.

Volg de Kibbeling Cup op facebook via www.facebook.com/kibbelingcup.

Visspeciaalzaak Dalfijn
Kerkplein 1
Dalfsen
7721 AC
Tel. 0529-434266

Lees ook

Voetbal Dalfsen

ASC’62 verliest van Quick’20 uit Oldenzaal ASC’62 speelde de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Quick’20 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.