Home / concert trio oblivion in landgoedcentrum vilsteren

concert trio oblivion in landgoedcentrum vilsteren

Trio Oblivion is in 2015 opgericht in Rotterdam en bestaat uit Emeline Dessi (fluit), Ana Valero (altviool) en Joukeline Sizoo (harp). Deze jonge musici hebben hun masterstudies afgerond aan de conservatoria van Rotterdam en Den Haag. Ze werken individueel en als trio hard aan hun muzikale carrières. Ze geven les en treden regelmatig zowel in orkestverband als solist op met kamer- en symfonieorkesten.

Inmiddels heeft het trio een breed scala aan repertoire opgebouwd en spelen zij niet alleen Frans impressionistisch, maar ook Romantisch en hedendaags klassiek repertoire. Regelmatig maken zij uitstapjes naar muziek met Spaanse of Zuid-Amerikaanse invloeden. Het is voor het eerst dat in Vilsteren deze bijzondere combinatie van fluit, viool en harp te horen is. Kijk voor meer informatie over trio Oblivion op www.anavalero.com.

Dit is al weer het laatste landgoedconcert van dit seizoen. Voorafgaand aan het concert kunt u een prachtige lentewandeling maken over het landgoed. Wandelroutes zijn te vinden bij de toegang van het landgoedcentrum, Vilsterse Allee 1d te Vilsteren. Het landgoedcentrum is vanaf 14.30 uur geopend. Na afloop van het concert is er nog een gezellige nazit met een drankje bij het knapperende haardvuur. Het eerste drankje is bij de prijs inbegrepen.

Het concert begint om 15.00 uur in het landgoedcentrum en de toegang is €10,-. Jongeren tot en met 18 jaar mogen gratis naar binnen.

Lees ook

Sportclub Lemele laat rode lantaarn achter in Rijssen

RIJSSEN – Op de Koerbelt in Rijssen mocht sportclub Lemele de nare afdronk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.