Home / compleet nieuw tenue voor eerste elftal vv vilsteren

compleet nieuw tenue voor eerste elftal vv vilsteren

Bestaande sponsoren behouden is knap en dankzij Frank Veltmaat en Bas Herbrink van  Bouwbedrijf Salbam BV is het ook ditmaal weer gelukt om de hoofdselectie van VV Vilsteren er netjes bij te laten lopen. Een nieuwe hoofdsponsor erbij vinden is ook knap. Dankzij de toezegging van Gert-Jan van Lochem,  eigenaar van Herberg de Klomp en De Nieuwe Ruif,  pronkt nu ook het logo van De Nieuwe Ruif op de tenues. Freddie Lohuis, gastheer bij De Nieuwe Ruif, is trots.

Bouwbedrijf Salbam en De Nieuwe Ruif passen prima bij elkaar, per slot van rekening zijn het al buren. Het eerste elftal heeft al meerdere punten gepakt in het nieuwe tenue. Bij de officiële overhandiging van de tenues werden beide sponsoren sportief en vriendelijk bedankt.

De selectie in het nieuw is natuurlijk geweldig. Ook alle senioren van VV Vilsteren zijn/worden in het nieuw gestoken, inclusief het damesteam en het 35+ team. Dit in combinatie met een kledingfonds binnen de vereniging. Elke week brengt de club een elftal onder de aandacht. Volg social media en de website en lees wie VV Vilsteren nog meer een warm hart toedraagt.

Lees ook

Programma Ribs & Blues grotendeels rond

RAALTE – De line-up voor Ribs & Blues in Raalte is grotendeels rond. De Britse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.